Hoe werkt Level 7?

Level 7 is hét levensspel voor leuke, hoogopgeleide en ondernemende vrouwen zoals jij die een leven willen waarin ze doen wat ze écht leuk vinden. Dit houdt in dat je een leven creëert waarin je je niet meer afvraagt: “is dit het nou?”. Geen gevoelens van onrust meer. Daarom hebben we een uniek online programma ontwikkeld, met alle ingrediënten die het beste bij jou passen, zodat je kunt gaan doen van wat je écht wilt. Dat is stap 1 om een Fablife te bereiken!

Level 7 is iets voor jou als je succesvolle en positieve verandering in je leven wilt. Je worstelt al langere tijd (soms jaren!) met de vraag wat je nu écht wilt. Je wordt er zo moe van en alles lijkt niet te lukken. Geen geplease meer naar anderen, alleen nog maar jezelf. Je rolde eerder overal in alleen hebt nu het gevoel op een kruispunt te staan. Welke kant ga je op? Welke richting moet je kiezen? Hoe kun je nu weten of dat de juiste voor je zal zijn?

Misschien wil je wel gaan ondernemen, alleen in een maatschappij waar we hebben geleerd werknemer te zijn, heb je geen idee hoe je dat aan gaat pakken. Waar en hoe begin je? Je verlangt en weet ook dat er meer, veel meer in jou schuilt dan wat je er nu uithaalt. Het is tijd hier iets aan te gaan doen. Jij wilt ook een leven waarin je doet waar je van houdt en waardevolle relaties hebt. Een (ver)rijk(t) mens worden in alle opzichten van je leven. Het geworstel heeft nu lang genoeg geduurd!

Jaren en jaren heb ik hier zelf mee gestruggeld. Ik werd er zo verdrietig van. Waarom kon ik niet genoegen nemen met de situatie en blij zijn met wat ik had? Duizenden keren heb ik me dat afgevraagd. Wat moest ik beginnen als een baan (weer) stopte? Keer op keer zag ik mezelf weer voorstellen bij een nieuw bedrijf. Ik dacht en hoopte: ‘wie weet is dit het wel voor mij!’ Tegen beter weten in.

Ik zocht het buiten mezelf. Daar heb ik inmiddels veel van geleerd alleen ik weet nu dat wanneer je ‘in’ jezelf kijkt, daar je goud ligt. En dat naar boven krijgen bij inmiddels zo vele vrouwen, is waar mijn ogen van gaan glimmen. Ik doe waar ik van houd. Dat straal ik uit en er komen op deze manier ongelooflijk veel mooie kansen op mijn pad. Ik ben in staat mijn eigen leven zo te creëren dat ik echt leef zoals ik ooit heb gedroomd. Dromen bestaan dus.

Level 7 is voor vrouwen die ook nú hun eigen dromen willen creëren en beleven. Die begrijpen dat je daarvoor inspirerende mensen om je heen nodig hebt. Daarom is er speciaal de online besloten (geheime) groep. Hier omring je je met gelijkgestemde vrouwen, die elk op hun eigen manier ook gedreven en enthousiast zijn alles uit hun leven te halen.

Het Fablife membership is gebaseerd op de 7 Fablife levels. Net zoals een spel, sta je voor elk level en denk je: ‘Hoe moet dit?’, ‘Dit kan ik nooit’, of ’Dit is te moeilijk voor mij’. Daarom is elk level juist zo simpel mogelijk onderverdeeld in verschillende spelregels. Zo kun je stap voor stap aan een level werken. Op die manier wordt een Fablife al snel het leukste, meest interessante en kostbaarste spel wat je ooit speelde. Eentje die je leven geweldig mooi verandert. Jij bent de speler van je eigen spel, hoe meer je hier tijd in investeert, hoe meer je resultaat zult bereiken. De andere Level 7  spelers zijn je medespelers. Bij hen kun je ervaringen en successen delen en tevens kun je kijken hoe ver je staat. Wat hebben anderen al bereikt wat jij nog gaat bereiken? Daar kom je gauw genoeg achter.

Je leert in 7 maanden tijd een prachtig levensspel spelen, natuurlijk met een Fablife als resultaat. Je hele verdere leven zul je de levels gaan herkennen. Vergeet niet dat dit nu al is begonnen. Je bent al hier. Geniet van je proces.

Let’s Play!