Ervaringen


Els vanhollebeke - Level 7 heeft ervoor gezorgd dat ik voor mezelf ging kiezen

Voor mijn deelname aan Level 7 zat ik thuis met een burn out, was ik totaal verzwakt en kon ik geen volledige dag wakker blijven.  Boodschappen doen, was een enorme opgave, zelfs een gewone douche nemen, kostte mij al mijn energie. Thuis zat ik in een relatie die niet goed voor mij was, waar ik meer energie aan verloor dan ik energie terugkreeg.  Ook zat ik in de knoop met mijn huidige job, omdat ik diep in mijn binnenste wist dat dit mijn doel niet was, ik ging poetsen bij mensen thuis en had daarnaast in bijberoep een Engelenpraktijk waarvan ik zeker wist dat dit mijn uiteindelijke doel was.  Ik zat verweven in een cirkel en wist niet meer op welke manier hier uit te raken en hoe aan te pakken….

Ondertussen deed ik veel opzoekingen over burn out en zocht manieren om hier weer uit te raken en op een gegeven moment zag ik Margriet op mijn laptop verschijnen door op één of andere site terecht te komen en naar haar webinar begon te kijken.  Ik wist meteen dat ik Margriet zou nodig hebben om mij uit die hele cirkel te halen. Heb alles wat laten bezinken en heb toen de stap gezet om mij in te schrijven, wat me heel goed beviel, alles wordt duidelijk uitgelegd met leuke filmpjes.

Beetje bij beetje ben ik uit die cirkel geraakt, de eerste grote stap die ik heb gezet, is om te kiezen voor mezelf en de relatie waarvan ik de laatste 2 jaren enorm twijfelde wat ik ermee zou doen te stoppen.  Ik zag in dat ik hierdoor nooit mezelf zou kunnen worden, ik wilde zijn wie ik echt ben.  Ik heb een huis gezocht dat ik kon huren en het voelt voor mij echt als thuis ! De rust en bevrijding die over me heen straalt, is met geen woorden te beschrijven.

Mijn 2e grote stap is vanuit een ziekte mijn bijberoep tot een volledige zelfstandige praktijk in hoofdberoep uit te bouwen.  Doordat mijn lichaam fysiek verzwakt was, kon ik ook mijn vooropzeg van 6 weken niet uitvoeren.  Ik zocht middelen om dit te kunnen stoppen en mijn praktijk te laten openbloeien.  Heb lange wegen moeten bewandelen, ben van het kastje naar de muur gestuurd geweest en uiteindelijk was ik in een situatie beland waarbij ik wist dat ik zelf het heft in handen moest nemen om eruit te raken en me op mijn doel moest focussen in plaats van op ziekte en dergelijke. Ik heb mijn baan kunnen stopzetten in onderlinge toestemming om nu voluit voor mijn praktijk te gaan !! Het voelt wederom bevrijdend en rustgevend aan. De hobbels die je onderweg tegenkomt, daar moet je je boven kunnen zetten, wil je je doel bereiken.  Zonder Margriet was me dit zeker nooit gelukt en was ik blijven in cirkeltjes ronddraaien, ik raad iedereen het Level 7 spel aan!!Saskia Resoort - Ik kies nu in mijn leven voor wat ik graag wil doen!

Ik twijfelde omdat voor mezelf kiezen, dit had ik nog nooit eerder gedaan. Kan dit wel en mag het wel…… Na de webinar van Margriet voelde ik vol overtuiging ja, ik kies voor mezelf. Toen dacht ik nog…. het is een traject voor zeven maanden en dan kan ik het weer afsluiten. Nou het is niet afsluitbaar. Eenmaal deze weg ingeslagen, is er geen weg meer terug en dat wil ik ook helemaal niet meer.

Ik kies nu in mijn leven voor wat ik graag wil doen! Denk er over na en maak keuzes waar ik achter sta en niet meer op terug hoef te komen. Zo fijn.  Van te voren had ik bedacht, 2018 wordt mijn jaar en dan met name qua werk. Dit is zeker mijn jaar geworden maar dan met name op persoonlijke ontwikkeling. Zoveel stappen gezet in voor me myself and I, het moederschap, het partner zijn, vriendin zijn, dochter zijn, zus zijn en alle andere rollen zijn 1 geworden en niet meer los van elkaar.

Ik ben nu trainer bij Mom in Balance geworden. Wat krijg ik daar veel energie van, zo gaaf om te doen. Mijn huis is super opgeruimd! Wat zeg ik we hebben de afgelopen maanden een mega verbouwd. We hebben nu ons droomhuis. Een heerlijk plek waar wij kunnen proosten op het leven met limonade voor de kids en een wijntje voor ons 😉 Jarenlang getwijfeld en nu binnen 3 weken was het gepland en startte de verbouwing. The best had yet to come!Paula de Dood - Nu kunnen we allemáál weer gelukkig zijn!

Wat zat ik diep! Ik zat midden in een Burn Out, maar wilde dat niet toegeven. Ik wist wel dat het anders moest, dat ik zo gewoon niet verder kon. Via Facebook gaf ik me op voor de online training ‘Goodbye Burn-out’ van Margriet. Ik dacht misschien komen er nog tips naar voren die ik kan gebruiken. Op 6 december 2017 heb ik me op mijn slaapkamer teruggetrokken en ben gaan kijken. Wat een herkenning. Tranen stroomden over mijn wangen. Ik dacht alleen maar, dít moet ik doen. Dit gaat mij helpen! Dus heb ik mij, met zwaarbonkend hart over de uitgave die ik ging doen, aangemeld.

Level 7 heeft mijn leven veranderd. Al tijdens de eerste 3 levels kwam ik erachter dat ik mezelf helemaal kwijt was. Ik wist het niet meer: Wie ben ik en waar houd ik nu eigenlijk echt van. Binnen 3 maanden had ik met tranen in mijn ogen het inzicht dat ik nooit echt gelukkig zou worden in loondienst én in mijn relatie. Ik wil vrijheid en er echt toe kunnen doen in mijn werk. Dat heb ik nu voor elkaar. Ik heb me aangemeld voor Jouw Bedrijfsidee en heb daarmee een start gemaakt met mijn eigen bedrijf waarmee ik andere vrouwen (én in de toekomst mannen) train om zichZelf te vinden en LEF te tonen om voor zichZelf te kiezen.

Daarnaast is een scheiding, ondanks de pijn, de juiste keuze geweest. Nu kunnen we allemáál weer gelukkig zijn!

Marieke Dries - Level 7 heeft mij opnieuw laten inzien wat ik wil en wat ik kan

Ik twijfelde of een online coachingsprogramma voor mij wel zou werken. Ik heb eerder coaching gehad, toen 1-op-1. Zou ik dit persoonlijk contact niet gaan missen?

Uiteindelijk hielp Margriet me tijdens een online webinar me over de streep. Haar persoonlijke verhaal heeft erg geholpen om niet in termen te denken van “geen tijd”, “geen geld” en “heb ik het wel echt nodig?”. Ik besloot dat ik dit aan mezelf cadeau mocht geven!

Level 7 heeft mij opnieuw laten inzien wat ik wil en wat ik kan. Keuzes durven maken, jezelf centraal stellen en te investeren in jezelf. Ik ga volgend jaar een opleiding volgen tot docent Nederlands na jaren in het projectmanagement te hebben gezeten. Ik heb er heel veel zin in!

 Wan Bindraban - Ik ben zuiniger op mijn ja's geworden

Wilde ik wel investeren in een online programma? Ik deed het.  Want door in het programma te investeren investeerde ik in mijzelf. Ik wilde weer genieten van het leven, een focus hebben in het leven en leven voor mijzelf in plaat van voor anderen.

Door Level 7 ben meer naar mijn eigen gevoel gaan luisteren en ben ik meer  nee’s gaan geven en ben ik zuiniger op mijn ja’s geworden. Voorheen liet ik mij verlammen door angst wat zal die wel niet denken, maar uiteindelijk zul je het toch nooit goed doen voor een ander. Dus doe het maar gewoon goed voor jezelf.

 Hiltje Oude Luttikhuis - Level 7 heeft me doen beseffen dat ik mezelf centraal moet stellen

Al langer probeerde ik het antwoord te vinden op de vraag “Wat dan?” Steeds ging ik maar door, opgeslokt in de drukte van alledag, terwijl in mij continu onrust woelde. “Dit is het niet.” Thuis met vier jonge kinderen dacht ik: “Had ik mijn handen maar vrij om dingen te ondernemen.” Op mijn werk dacht ik: “Was ik maar bij mijn kinderen.” Alsof ik, overal waar ik was, ergens anders wilde zijn. En dat kost heel veel energie.

“Maar wat dan?” De belofte van een Fablife creëren trok mij direct Level 7 in.

Deelname aan Level 7 heeft me doen beseffen dat ik mezelf centraal moet stellen en omringen met gelijkgestemde mensen om aan te kunnen trekken waar ik van houd. Tijdens de verdiepingsdag heb ik besloten mezelf een time-out te gunnen en mijn baan op te zeggen. Zonder het programma van Margriet had ik die stap nooit gezet. Op naar mijn Fablife!

Carina Meijer - Het heeft voor mij de eerste stappen uit mijn burn-out betekend

Ik ben heel dankbaar dat ik Level 7 ben tegengekomen, omdat het voor mij de eerste stappen heeft betekend uit mijn burn-out. Ik ben op een andere manier naar mijn leven gaan kijken – iets wat ik heel graag wilde – en dat heeft me heel goed gedaan en zal ik ook blijven doen.

Margriet, ik wil je bedanken voor alle hulp en inzichten die je me hebt gegeven.Nicolette Kosterman – Delmee - Gaan voor een glansrijke toekomst met heel veel plezier

Ik heb een paar maanden gewacht met deelname aan Level 7, omdat ik nog nooit eerder zo’n bedrag aan een training uitgaf in mijn leven. Ook hield ik er niet zo van om lief en leed op Facebook te delen en ik wilde niet met een groep vrouwen een spel spelen. Want ik dacht dat ik van de andere vrouwen in het spel kon verliezen. Dat leek me niets, want ik kreeg al genoeg ellende voor mijn kiezen.

Het bleken allemaal beren op de weg te zijn, de meeste met een knuffelgehalte en voelden achteraf juist fijn. Mijn leven voor deelname was er eentje op de automatisch piloot, dus ik zag het wel zitten door het perspectief dat Level 7 mij bood. Een Fablife leven en weten wat ik wil bereiken en niet meer over mijn leven zeuren en zeiken.

Gaan voor een glansrijke toekomst met heel veel plezier, Level 7 leek mij op dat moment de beste manier. Ik heb me toen ingeschreven op een zomerse donderdag, met heel veel twijfel over het bedrag, maar ook met een grote glimlach. Level 7 heeft mij zoveel moois gebracht, het leven waar ik al tijden naar had gesmacht. Het heeft er o.a. voor gezorgd dat ik mijn baan heb opgezegd, want ik weet nu dat ik voor het ondernemen in de wieg ben gelegd

Door Level 7 kwam ook Jouw Bedrijfsidee voorbij,Precies op het juiste moment, dus ik ben echt superblij. Ik voel me goed en leef nu echt mijn Fablife, vanuit mijn hart en degene die geschreven is op mijn lijf!